Vi söker en legitimerad djursjukskötare

Vi är en liten privatägd smådjursklinik som startade 2007 och är belägen mellan Stockholm och Enköping. Här arbetar för närvarande två veterinärer, en leg dss och två djurvårdare med utökad behörighet nivå 2. Vi erbjuder en högkvalitativ och engagerad veterinärvård där vi följer patienten i hela vårdkedjan.

Kliniken är utrustad med bla digital röntgen, tandutrustning inklusive tandröntgen, eget lab, gasnarkos och övervakningsutrustning. Konsulterande ultraljudsveterinär kommer regelbundet. Vi har öppet på vardagar mellan kl 8 och 17, samt kvällsmottagning till kl 20 två kvällar i veckan. Sedan 2018 är vi silvercertifierade för Cat Friendly Clinic.

I första hand söker vi en heltidstjänster, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Vi önskar att du är en glad och positiv person med viljan att göra det lilla extra för våra djurägare. Att du är noggrann, har lätt för att samarbeta och har en önskan att hela tiden utbilda dig vidare och utvecklas i yrket.

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och omfattar allt som man får utföra som leg dss. Att kliniken är liten innebär för det mesta ett lugnare tempo och mindre stress jämfört med på ett större ställe.

Vi tillämpar sex månaders provanställning, kollektivavtal finnes. Rekrytering sker fortlöpande

Skicka ansökan och CV till info@balstavet.se, eller till Bålsta Smådjursveterinärer AB, Sjövägen 4, 74631 Bålsta.

Frågor om tjänsten besvaras av Johanna eller Mirjam på 0171-55340.

Välkommen med din ansökan!